Dvůr Nové Zámky: Sandřino vítězství v ZM

Zatímco jedna část týmu bojovala v Hradištku u Sadské, vyrazila Sandra Kučerová a Marek Langer na bližší Nové Zámky. Sandře se zde dařilo již o měsíc dříve, když v Z získala druhé místo. Tentokrát si v nižší soutěži o jednu příčku polepšila.

Ve stupňované obtížnosti do 90 centimetrů startovalo celkem 21 dvojic a jenom devět z nich dokončilo s plným počtem bodů. Sandra vybojovala vítězství poměrně rychlou jízdou, téměř o vteřinu předjela druhou umístěnou.

Parkur stupně Z se jel na limitovaný čas. Ani v této soutěži Sandra nechybovala, bohužel však byla příliš rychlá, a to ji zařadilo až na 27. místo ze 47 startujících. Marek s Mozartem-H měl naopak poměrně dobrý čas, nevyhnul se však jedné chybě. Umístil se na 31. místě.

V ZL startoval pouze Marek s Mozartem, a ten se rozhodl svého jezdce trochu potrápit. Po jednom zastavení a jedné chybě naskočilo dvojici na konto 13 trestných bodů.

V neděli vyrazila na Zámky také Lenka Vachutková s mladými koňmi, brzy si o jejích úspěších budete moci přečíst v dalším článku.